Malin Gramer

Den arga tomten blev en bra start!

IMG_5389.JPG
Det blev en riktigt galen och rolig kväll på Push igår! Innan klubben öppnade för kvällen så var vi 40 pers som var bjudna för att börja festkvällen med julbord. Det skålades hejvilt och alla försökte sjunga med till alla jullåtar som spelades. Som fördrink fick vi en så kallad ”arg tomte”, en drink på julmust och vodka- dekorerad med en skumtomte på sugröret!

IMG_5384.PNG

IMG_5391.JPG

Tack Victor och Victor på Push för en toppenkväll! Kan säga att jag under dagen har skrattat så mkt åt alla videos och bilder jag och Sara tog under kvällen, herre säger jag bara… Det var en kul kväll lite enkelt förklarat.. Haha!

IMG_5390.JPG

IMG_5399.PNG
Alla fick varsin tomteluva vid sina platser under middagen- ett självklart val att ha på under hela kvällen! Perfekt- inget fix av hår på flera timmar!

IMG_5388-0.JPG
Kvällen avslutades med kebab och en taxiresa hem med en galentott till chaufför haha! Han drog igång någon slags orientalisk musik och svängde loss i förarsätet- fantastiskt kul! Bjuder på den avslutande och den inte allt för glamourösa hissbilden efter många timmars party (observera att tomteluvorna fortfarande satt på)!

IMG_5397.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.