Malin Gramer

Thailand baby!

Ni vet känslan när man bokat en semester och ”typ” glömt bort det pga att vardagen bah bräsar på i 180 och allt bara händer på samma gång så du ibland måste stanna upp gör att kippa efter luft. Just nu i mitt liv är det ett intelligent kaos som jag brukar kalla det. Ett intelligent kaos är när det händer då mycket och man har massvis med planer samtidigt som man roddar ett heltidsjobb, två konstant sjuka barn, arrar middagar till höger och barnkalas till vänster, dricker champagne med ena handen och resorb med den andra. Luncher / möten / vänner / familj / träning / dagishämtning / julhets alltså KOM IGEN…det är i detta läge det intelligenta kaoset uppstår, man drabbas helt enkelt av fishface, ni vet när någon ställer en fråga och du bara tittar på den personen med tomma glansiga ögon samtidigt som du öppnar och stänger munnen utan att det kommer ut något ljud. Välkommen kaos.
I dessa lägen är det så extra härligt när man har skjutit undan alla tankar och hamnat i ett flatline-läge och tänker på ingenting, och så dyker minnet av semestern som är bokad. När bröstet fylls av hopp och håret på kroppen reser sig lite och du ler av känslan att möta solen och borra ner dina fötter i sanden, se en solnedgång med familj och vänner. I år går resan, liksom förra året till Koh Lanta. I år stannar vi dock inte tre månader utan får nöja oss med en. Men det är en månad fylld av exotiska drinkar, härliga vänner, bröllop, middagar och kärlek. Det är även denna månad ett spännande och lite jobbigt beslut ska tas, utan att jag befinner mig i det intelligenta kaoset. Bilder från förra året, plats, människor och hus är desamma, vi har bara blivit lite klokare.

IMG_2599.PNG

IMG_2605.PNG

IMG_2600-0.PNG

IMG_2604-0.PNG

IMG_2602-0.PNG

IMG_2601.PNG
27 dagar 4 timmar och 40 minuter till take of, men hey who’s counting?
//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Vi sitter kanske på samma flyg då … Era lyxlirare, vi får nöja oss med 2 veckor men hej jag ska inte klaga för en vecka sedan skulle vi åka någonstans …
    Ps, håll dig frisk till och på söndag!!
    Kram