Påsken firades på ett fantastiskt sätt.
Jag fixade till Charlie till en riktigt söt liten påskkärring, med hjälp av min ögonbrynspenna fixade vi fräknar och med hjälp av en ”servett” som vi råkat stjäla från ett café i närheten gjorde jag en finfin påsksjalett!
Barnen fick leta efter påsar som påskharen hade gömt, själva påskharen såg vi aldrig röken av, hen var tydligen alldeles för varm och hade dragit vidare på andra äventyr.
Barnen letade och var så sjukt exalterade. (Väldigt skoj och gulligt).
Efter att påsarna med godis var funna så målade vi ägg och fixade påskris med fjädrar, dock fanns det ingen ståltråd till fjädrarna utan bara gem… Men det fixade lekledare Hela snabbt genom att knöggla ner fjädrarna i ett glas och sen sätta riset utanpå! Voilà, och det blev perfekt!
På kvällen
Serverades ett påskbord beståendes av ägghalvor med majonnäs, köttbullar i tomatsås och potatismos samt en ost-skinka och broccolipaj.
Den stora finalen var efterättsbordet som jag sett fram emot i flera dagar.
Vår fantastiska kock Alicia hade fått instruktioner om att göra svenska göttigheter, så hon slängde ihop en
kladdkaka med grädde och en mexicobakad kanelbullelängdsfyrkant. Sen serverades det också ost och kex.
Samt varsin godis påse med dumle, daim och ahlgrens bilar.
På bordet fanns också två lådor med saltlakrits.
Åh världens sötaste påskkärring!