Maja Bergkvist

Frost, eld och saffran

Godmorgon lördag,

Här är vi uppe med tuppen tänkte jag precis skriva, det är vi ju alltid så känns som att halva dagen skulle vara förbi och förstörd om en skulle få sovmorgon och vakna runt 9-10 tiden, haha.

Denna lördag startar vi iallafall lugn. Tänt en brasa k uterummet då vi vaknade upp till ca -5 grader idag och frost. Så härligt!!! Igår bakade vi dessutom bullar till kanelbullensdag och även lussebullar. När vi var igång tyckte jag det var lika bra att fortsätta liksom. Så just nu doftar hela huset saffran, frosten ligger utanför fönstren och brasan värme börjar sprida sig i huset. Yes , då fick jag ännu mera feeling så nu sitter jag kollar av kommande Nissehyss etc. Haha! Jag älskar julen, det kanske ni hänger med på i detta nu.

Hoppas ni får en fin lördag ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.