Maja Bergkvist

Leifpark

Goddag härliga fredag.

 

Idag är det kanelbullensdag så flödena överallt att fyllt med dessa härligheter. Vi ska såklart också följa med strömmen om att baka bullar men vi startade dagen i men en ynka plusgrad på termometern i Leif-park. Älskar Leksand när det kommer till sport pga det satsas så otroligt hårt på det. Vi har ett helt område med olika typer av hallar – allt från riktig gymnastik, tennis, paddel, ishockey curling till softboll/baseboll, friidrottsanläggning, skatepark (Leif park) etc. ÄLSKAR Leksand pga detta.

Tillbaka till dagen. Natten är på Enbakcen 16 var katastrofal. Så vi startade dagen med skrik och panik pga trötta men vi behövde vända denna trend. så vi tog oss ut till Leifpark och röjde järnet i kylan i 1,5h. Frej sov under hela tiden så det var skönt, men tanke på att han låg inbäddad i vagnen då han i vaket tillstånd enbart ska vara uppe i famnen..

 

 

Nu vilar barnen och efter blire bakning. Så härlig fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.