Maja Bergkvist

Höstens fina färger

Varning för bildbomb.

Det regnade i princip hela dagen igår och vi alla är smått snoriga. Frej har en riktig rethosta och jag känner mig hängig. Vi tog oss iallafall ut på en tur i skogen mellan gårdagens alla skurar. Enligt Tove hade myrorna tagit hennes munk så vi behövde gå ut och titta till så den verkligen fanns där. Munken alltså. Väl där inser vi att det inte ens finns en myrstack, haha. Antiklimax deluxe. Tur ibland att en kan skoja till det (läs:lura) en 4-åring att munken kanske fått vingar och flugit tillbaka till kylskåpet. Sånt som händer alltså. Haha.

Jag tog med kameran och vad jag älskar att fota under hösten. Alla färger är ju magiska.

 

 

De må ha sina fighter pga extremt starka viljor men när det går lite på tok, finns alltid en hjälpande hand.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.