Maja Bergkvist

Planering, mål och syfte?

God måndag.

Idag är det sista september. Alltså är det oktober imorgon. Numer är det en klyscha men allvarligt, VART TAR TIDEN VÄGEN?!

Måndagar brukar vara relativt lugna, trots att alla är hemma. Ja, förutom Jonathan som behöver tjäna in massa pengar så jag får spendera, haha.Ny vecka och ny energi, typ. Stämmer väl in på de flesta. Dock inte på mig just nu då jag knaprar piller pga hängig. Sitter och går igenom en massa bilder och kommande DIY. Jag har en del småprojekt jag vill ha gjort, helst igår. Och även ett par större där Jonathan ska ha sin åsikt och då måste vi prioritera, skapa ritningar pga vi förstår inte varann,  syfte/målbild och ja. Rubbet. Japp. Den ena av oss är flummig och all-over-the-place medan den andra är något mer fyrkantig och lite mer realistisk. Jaja, vi kompletterar ju varann iallafall. Det är en sak som är säkert. Det mest komiska är att oavsett vilket projekt vi gör så ändrar vi karaktär. Till en början är Jonathan som ovan i början medan vi mot slutet skiftar totalt och då är jag den ”tråkige”. Haha!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.