Maja Bergkvist

En aning hjälp, tack

Lördag, lördag.

 

En vecka som gifta och jag är fortfarande helt slut. Det här med att hålla saker hemligt och sen släppa en bomb tär en aning.  Nu börjar man ju slappna av och ta in ordentligt vad som hänt och då kommer ju även den där vågen som sköljer över en. Trötthet och en förkylning är det som attackerat mig. Men som sagt, tur det är höst och tråkigt väder så en kan vara inne med en liten gnutta bra samvete.

 

Vad säger ni, vad vill ni se mer av här på bloggen? Vad vill ni att jag ska skriva om? Känner att jag inte riktigt vet vilken riktning ni gillar?

Så kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.