Maja Bergkvist

Vilken respons

God morgon,

 

Alltså. Stort stort tack för all respons på föregående inlägg och inte minst videon. Så himla kul att ni gillade den och ni verkade, precis som vi, bli lika berörda av den. Jag vet inte men jag har tittat på den säkert sju gånger på dag sen i lördags. Vår fantastiska dop och bröllopsdag. 2019 sista sommardag tog vi verkligen vara på. Så himla roligt.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe medan tjejerna röjjer på förskolan och Frej sover. Frej är för tillfället väldigt närhetssökande pga tänder. Han har riktigt ont och det är knappt han kan äta. Jag hoppas alvedonen jag gav honom imorse hjälper så han kan sova i ett par timmar nu, det är verkligen något vi alla skulle behöva. Alla anspänningar släppte liksom i lördags och nu när vi pustar ut och slappnar av känner vi verkligen hur trötta vi är. Samt att jag börjar tjocka på mig i halsen. Tur det är höst, så vi kan luta oss tillbaka i soffan med en filt, te och lite tända ljus.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.