Maja Bergkvist

Jag får panik!!!

Är det någon mer som får panik inför hösten?

Jag får panik över allt som finns här hemma som är ogjort. Jag får alltså inte panik pga hösten, älskar hösten. Mer över att alla blickar flyttas från utomhus till inomhus och då dyker det ju upp miljoner saker en vil fixa och piffa till.

Vi är i startgroparna inför ett projekt vi egentligen är lite kluvna i. Vår balkong. Vi älskar balkongen men den nyttjas väldigt sällan. Så vi ska nämligen bygga in balkongen och göra det till ett matrum. Vårt kök kommer alltså att bli ännu större men vi behöver verkligen ett riktigt matbord, för barnen skull. Idag sitter vi vid barstolarna på ja, klart det funkar, just nu. Men i långa loppet blir det aningen tokigt när barnen börjar bli så pass stora att man sitter och diskuterar. Alla samtal från ”vad har ni gjort idag” till ”hur mår du, är alla kompisar snälla mot varandra?” Ni vet. När föräldrarna var sådär fasligt dryga pga de bryr sig, vilket man såklart förstår när man är äldre och själv förälder.

 

Sen skulle jag ljuga om jag sa att jag enbart hade panik pga balkongen/matrummet. Jag vill fixa till vårt sovrum, renovera tvättstugan, göra om matkällaren till förvaringsutrymme (måste isolera golvet), fixa iordning Filippas rum (jag har äääntligen kommit fram till vad jag vill göra och det stavas Narnia) och sist men inte minst sätta stuckaturen på plats i uterummet och göra klart köket jag tjatat om i 1,5år.

JA, det var min lilla lista. Någon som känner igen sig?

 

Här är en bild från visningen av huset, dörren är alltså balkongen på 12kvm som ska bli vårt matrum. Än vet vi inte om vi enbart öppnr upp där fönstret och dörren är eller om vi öppnar upp hela vägen in till väggen där vitrinskåpet än. Vad tycker ni?

 

 

Här är en bild på hur det ser ut idag, taget mitt i pannkaksstekning och vardagskaos!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.