Maja Bergkvist

make over – vardagsrum del 1

Vardagsrum.

 

Det här med vardagsrum hemma hos oss tycker jag har varit väldigt svårt. Väggen där tv:n är har varit så liten att det liksom inte riktigt har gått att göra ”något fint” av det, enligt min mening. Vår tv är dessutom väldigt stor och väldigt ful och jag har haft så svårt att kunna placera in den utan att den tar upp all för mycket uppmärksamhet.

Till slut fick jag en idé om att vi slår igen dörren vid tvn (Filippas rumsdörr) och flyttar ingång till pysselrummet kommer delvis väggen bli större, Filippas rum mer privat, större vägg för en snygg tv-väggs-lösning och enormt bättre och härligare utsikt.

I och med att jag delar upp detta inlägg i två delar så kommer här första väggen. Väggen som hade tv och dörröppning men som fick ge plats åt en soffa istället.

 

Före

 

Efter

 

Hittade inga bättre bilder på samma vinkel men tänk er på ”efter-bilden” så fanns den tidigare dörren mellan Carl-Johan lampan och spegeln.

En anings skillnad ändå va?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.