Maja Bergkvist

Kalas för en snart fyraåring

Helgen har passerat och som vi har kalasat.

Tove fyller hela fyra år imorgon och det firades som sagt i helgen tillsammans med vår släkt. Varje kalas / annat vi anordnar är vi minst typ 20 personer men vi har stor släkt och jag älskar det. Jag bjuder gärna in många för ogillar starkt att inte inkludera dom som i alla fall bor nära och absolut närmsta släkt. Sedan har jag bra kontakt med många och vill definitivt att mina barn ska få möjligheten till samma relation så jag tycker det är superviktigt att bjuda dessa personer.

 

Leksaker har vi ju till förbannelse så utklädningskläder stod högst upp på önskelistan. Elsaklänningen har därmed skiftats med en sjöjungfrudräkt och hela temat för kalaset skulle vara ”unicorn”. Som tur är har vi ett företag i här i Leksand, Dalasött, som är grym på tårtor då jag inte riktigt vågade på mig unicorntårtor själv, haha!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.