Maja Bergkvist

DIY – sagoskåp

Mycket DIY här nu och som kommer komma framöver men jag älskart så ni får gilla läget helt enkelt.

 

I höstas sålde en granne till mina föräldrar deras hus. Och de följer mig på Instagram och vet att jag gillar och sökt efter gamla möbler att göra om. Så innan deras saker skulle vidare till loppis/återvinning så fick jag chansen att ta vad jag ville. Drömmen alltså! Så jag plockade med mig ett så otroligt fint och välvårdat linneskåp som jag direkt visste vad jag skulle göra med. Nämligen ett sagoskåp till Tove.

Skåpet är nu klart och hon fick det i födelsedagspresent och herregud vad ungarna gillar det. Klättrar in och ut konstant och vilket samspel de haft. Så underbart som förälder att se.

 

Det jag gjorde med skåpet;

Slipade ofantligt många gånger, grundmålade samt två lager färg på. Hyllplanen (som var där innan som jag såklart glömde fota) fick åka bort, in med en gammal tavellist. Sedan madrass jag klädde in i sammetstyg. Satte upp gardinspiraler i taket på tre ställen och la ett sammetstyg över lite böljande så det blev lite livat. La en -batteridriven ljusslinga uppepå så belysningen blir sådär mysig. Googlade på hur man viker till fjärilar och satte sedan upp dom direkt på väggen med limpistolen. Hur jag gjorde den stora fjärilen kommer i ett separat inlägg då denna egentligen tillhör Filippas ”väggdekorationer”.

 

FÖRE

 

EFTER

 

Nå, vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.