Maja Bergkvist

Planer spekuleras

Hej fina ni,

Ni kanske inte är så många men ni är ändå ett litet tappert gäng som hänger här inne och det är jag så glad för. Så TACK!

 

Tänkte faktiskt berätta att det är många planer på g här hemma. Varenda liten stund jag får över planerar jag kommande projekt. Jajjemen, vi ska så småningom göra om lite i huset. Anledningen? Nytt barn och att tjejerna väcker varandra på nätterna. Eller tjejerna, Filippa väcker Tove om inte vi är tillräckligt snabba upp. Det funkar att de sover ihop nu, men i det långa loppet störs deras sömn av varandra och kan vi undvika det (med tanke på vad som komma skall) så gör vi/jag gärna det. Så vi ska ommöblera oss och vårt enorma hus kommer nu verkligen att få kännas e-n-o-r-m-t!

 

Planen vi har kommer upp när det hela börjar rulla igång vilket tyvärr dröjer ett litet tag till. Men helheten kommer bli otroligt bra!

 

Nedan får ni se bilderna på huset utifrån som visades på hemnet. Utvändigt är det inte mycket som har hänt men de 260kvm invändigt har det som sagt gjorts om en del. Vi vill byta fasad och färg på huset men återigen, en kan (får) tydligen inte göra allt i ett svep. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.