Maja Bergkvist

Bilder eller video?

God eftermiddag kära ni,

 

Tänkte bara kika in och säga hej. Dagarna här rullar liksom på och vi flyter med. Ska snart börja ta tag ordentligt i Toves födelsedagsskåp. Det är kanske en tokig tanke jag har men jag får ofta många frågor på hur jag gör saker, vad jag använt mig av, färgkoder etc att jag funderar på filma och spela in när jag gör vissa av mina DIY. Om det är Youtube eller bara ett klipp låter jag vara osagt men jag skulle egentligen vilja ha lite hjälp av er med detta. Är det någonting ni vill/önskar att jag gör eller är det bara slöseri med tid?

Räcker det bara med att jag försöker att fota innan/under/efter och att jag sedan skriver ut vad jag använt mig av?

Hör gärna av er med vad ni tycker.

 

Bjuder på en bild från dagens härliga utevistelse med strålande sol på vår baksida.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.