Maja Bergkvist

It’s monday

Heeeeej allesammans,

Det har varit lite tyst här ett tag. Detta har väl att göra med att livet är motsatsen, dvs fullt upp. Men jag ska försöka bli bättre. Graviduppdateringarna, vecka för vecka, kommer löpande under veckan.

Annars då?
Idag är vi tillbaka till den riktiga vardagen. Jonathan klev av sin sjukskrivning idag och börjar därmed jobba heltid igen. Så nu är det jag och tjejerna som håller låda här hemma. I skrivande stund sover Filippa och Tove får lite ”lugn och ro” med att få titta på Frost. Som bebis tyckte vi Tove var röjig men Filippa är liksom extra allt. Den ungen är verkligen överallt. Klättrar, drar ut allt från alla skåp och lådor, välter stolar och blir sådär fruktansvärt arg för att hon inte får vara ute J-Ä-M-T. Hon skulle liksom vara SÅ nöjd om hon fick sova utomhus.
Älskar naturligtvis den egenskapen men med lite smått rinnande näsor, hosta och nerkylda kinder blir det aningen svårt.

 

Bjuder på en bild från i fredags när vi samlades framför brasan, mös med musik och slängde i oss en familjepizza. Livet med barn är inte alltid så glamoröst men jag skulle aldrig någonsin byta bort det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.