Maja Bergkvist

det här med tyst och lugnt?

Hej fina ni,

 

Sitter i uterummet med en kopp te (försöker minska det där kaffet) och njuter av lite eld och lugn. Eller njuter, det är så märkligt när det är tyst i det här huset. Om det inte är barnen så är det Jonathan och nu när han börjat jobba igen, Tove är tillbaka på förskolan och Filippa sover är det ju SÅ HIMLA TYST. Det är skönt att kunna drick sin kopp med lugnet omkring sen (och att den fortfarande är varm) men sen är det bara tråkigt. Haha, någon måste hålla med mig här?

 

 

Jag verkar vara inne i en rensningsperiod. Har kollat över hela vagnförrådet och börjar sälja av grejen. Även vår stora stringhylla ska få flytta samt en del av mina gamla skidor. Tror dock såhär när jag redan lagt ut allt till försäljning att Januarimånad kanske inte är den mest lämpliga månad att sälja saker i. Eftersom alla är luspanka. Jag får helt enkelt hålla tummarna för att någon nappar på något när lönen väl landat på kontona igen.

 

Hoppas ni har en härlig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.