Maja Bergkvist

Gravidstatus v 21+

Hej allesammans,

Under gårdagen har vi fullt upp. Verkligen fullt upp hela dagen samt kvällen. Därav lite frånvarande på bloggen.

Idag är det alltså söndag, så en status på graviditeten bör komma upp. Vi går idag in i vecka 22+ så ska sammanfatta v 21+.

Kropp och knopp

Nu börjar jag känna av mer av magen. Den blir större och ”lurmagen” börjar försvinna till en mer konstant kula. Börjar känna mig lite mer begränsad men det ändå skapligt. Lite halvlurigt är de när en ska åka bob/pulka etc. Då börjar magen ta i och brallorna som inte riktigt går att knäppa börjar hasa ner bra mycket. Huvudvärken har varit lite värre denna vecka, tycker jag dricker bra med vatten men det kanske inte räcker trots allt. Skärpning på mig!

Psykiskt så är det skapligt. Inte helt ok men fortfarande bra.

Cravings

Surt och beskt. Pizzasalladen som Jonathan skrev om förra veckan finns med i tankarna helt klart men inte någon craving jag verkligen behöver. Sura färgglada S-märken däremot, börjar bli otroligt svåra att stå emot. Lika de svarta S-märkena som är i lakrits. MMMM!

Hormoner

Mitt tålamod har varit sämst denna vecka. Herregud vad jag inte har ”andats och räknat till 10”. Nä, ingen bra vecka med hormonerna och tålamodet.

Jonathans punkt

Humör uppåt och neråt dygnet runt! Förståeligt då minsta haft tuffa nätter nu när det kommit ett gäng nya tänder, sen att jag varit dyngförkyld och med andra ord snarkat som en hel pluton har nog inte hjälpt till

Allmänt

En liten sämre vecka, med huvudvärk och lite haft riktigt samma energi som innan. Tröttheten som inte riktigt kommit åt mig tidigare slog till denna vecka och jag känner mig hängig emellanåt. Att barnen varit småsjuka till och från kan säkert ha varit en orsak men ja, ingen 100% vecka denna gång. Hoppas nästa blir bättre 👌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.