Maja Bergkvist – En till LOPPI.se webbplats
Maja Bergkvist

Maja Bergkvist

Annons

familjen renovering,

Hejsan,

Det här med renovering är ju så kul men också väldigt krävande. Vi är en familj där det ständigt måste hända någonting.

I oktober 2017 fick vi nycklarna till vårt hus, (#husetilycka) som var ett hus i nästintill i helt originalskick sedan 70-talet. Och här snackar vi alltså 70-tal på riktigt. Röda/gula väggar med gröna/orangea/gröna golv och givetvis 70-talets material FURU! Huset var otroligt fint i skick etc och knappt några anmärkningar men kanske inte riktigt vår stil eller färgval.

Huset är en sutteräng villa på 260 kvm och hittills har vi hunnit med nästan hela övervåningen. Just för stunden är det toaletten “uppe” vi styr med och snart ska vi även påbörja huset absolut bästa rum (inte köket). Den resan kommer ni få följa med på så småningom. Men just nu är jag dock bara i startgroparna och lär lägga upp en budget för rummet. Så det kommer. Annars har vi renoverat köket, allrummet, två sovrum och vår älskade trapp. Vår trappa är magisk om jag får säga det själv. Husets helt klart bästa detalj. Men jag börjar med köket, (som jag visserligen inte ALLS är nöjd med och uppdatering ska ske men vi har som sagt lite annat först), med hur det var och hur det är nu.

Innan,

Efter,

Köket tycker jag är väldigt svårtfotat och just nu hittar jag inte så mycket bättre bilder tyvärr. Men ni ser stuket före och efter. Men vi börjar här, snart kommer det mer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons