Smutsiga perversioner! – Maharaja & lillasyster

Maharaja & lillasyster

Smutsiga perversioner!

Det finns dagar då jag tittar beundrande på den lilla Maharajan och ser mig själv, på sämre dagar ser jag Niklas och ibland liknar det inget. De senaste dagarna har jag funderat på att lämna in en felanmälan till tillverkaren, men hittar dessvärre inte kvittot. Den lilla Maharajan har utvecklat en smutsig perversion, och vägrar sluta upp med snusket hur mycket jag än ryter och hytter med fingret. Jag vänder mig därför till er för råd och vägledningen.

 

Den unga Maharajan, som nuförtiden även kallas ”rani”, ”hera” och ”moti” (drottning, diamant och boll på hindi), gapar stort och placerar plutläpparna mot det kalla stengolvet. Han slickar och suger njutningsfullt, tills hans lilla mamma upptäcker smaskandet och ryter till. Maharajan, som väldigt sällan lyssnar på sin mor, tittar snabbt upp och dyker ännu snabbare ner igen. Han lyssnar inte ens på Maggan som förskräckt utropar ”Rani, whyyyy?!”. Maggan ställer ofta dumma frågor som ”varför”, vet hon inte att man inte ifrågasätter en Maharaja?!

 

Förtvivlad över sugeriet beslutar jag mig för att konsultera Google. Föräldraliv har i regel svar på precis allt. Svaren är måhända inte alltid helt precisa, men det finns åtminstone gott om teorier. Det fina med digitala föräldraforum är att man aldrig behöver känna sig ensam. Det finns alltid någon som hamnat i liknande eller värre situationer. Jag knappar snabbt in ”barn suger på stengolv” och får till min stora glädje upp flera resultat. Jag öppnar den första artikeln och inser snabbt att den handlar om en hankatt. Jag klickar mig fram till nästa där huvudrollsinnehavaren visar sig vara en hund. Jag försöker formulera om sökningen, och inser till min stora förtret att precis alla suga-på-stenar-och-golv-artiklar handlar om husdjur.

 

Jag vet faktiskt inte vad jag ska dra för slutsatser av det här. Jag är aningen besviken på både Google och föräldraliv för informationstorkan. Bristen på träffar får mig även att undra om mitt barn står med ena foten i djurriket. Det är inte helt långsökt givet min nära relation till allt levande. Jag får exempelvis ibland för mig att jag kan kommunicera med katter. Sedan har vi även historien med den kyssande-ödlan som tackade mig för att jag räddat hens liv. Jag skulle dessutom kunna skriva ett helt inlägg om hur jag räddar drunknande kryp i poolen, men mer om det en annan gång…kanske.

 

När Google sviker måste man ibland bläddra bland egna erfarenheter för att hitta möjliga svar. Lösningen på den här gåtan skulle kunna vara att Maharajan har kalkbrist. Jag har nämligen en vän som slickade på cement under sin första graviditet. Enligt väninnan berodde cement-slickandet på kalkbrist, men hon konsulterade aldrig en läkare, trots att det här (avvikande!) beteende pågick under en längre tid. Står man och hånglar med en cementvägg, borde man rimligtvis misstänka att allt inte står helt rätt till, och söka hjälp. För att vara lite rimligare än väninnan ska jag konsultera vår barnläkare nästa vecka, och för att inte förlora vårdnaden om barnet kanske jag ska utelämna alla alternativa teorier.

 

Jag har som vanligt inga bildbevis, men här har ni golvslickaren.

 

Alla teorier tas tacksamt emot, goda som dåliga.

 

Puss.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.