Kontaktannonsen – Maharaja & lillasyster

Maharaja & lillasyster

Kontaktannonsen

Just idag undrar jag om någon möjligtvis vill byta man med mig? Den där som satte en ring på mitt finger har börjat spela igen, och det driver mig till vansinne. V-A-N-S-I-N-N-E! Spelandet är något som stuckit i ögat på mig sen vi träffades, och det har förvisso tidvis blivit bättre, men nu verkar det som att vi är ”där” igen. Niklas plockar fram datorn varenda chans han får, och mina vänliga uppmaningar rinner av honom som vatten på en teflonpanna. Vad spelar han undrar ni kanske? Något spännande datorspel, det är allt jag vet. Lyckligtvis spelar han bara om ära, men ändå. Att få barn förändrar inte en människa.

 

När jag högljutt funderar på var jag kan hitta en ny man skrattar han bara åt mig, och vänder sedan blicken mot skärmen igen. Jag börjar misstänka att jag har varit alldeles för snäll mot honom på sistone. Var är rädslan? Vet han inte att han lever med Tengil?

 

I krigstider är alla knep tillåtna sägs det, så nu funderar jag alltså på att lägga ut en kontaktannons på ett lämpligt forum. Det enda problemet är att jag inte riktigt vet vilket forum som är passande för en gift mamma att ragga på. Jag vet inte hur ”elit” en småbarnsmorsa är, och eftersom att den lilla Maharajan figurerar på alla mina nyare bilder misstänker jag att jag skulle få väldigt få swipes på Tinder. Den här bloggen är förmodligen inte till någon hjälp – hur många singelkillar vill läsa om blöjbyten? Om du är singel och kille och mot all förmodan har hittat hit, vänligen låt bli att höra av dig. Det måste vara något fel på dig. Du hittar inte min mailadress på kontaktsidan.

 

Nu till annonsen.

Jag söker en man som lever i stunden, men ditt motto får för den saken skull inte vara ”carpe diem”. Du jobbar sannolikt med datorer, men vid femsnåret drabbas du av elallergi. Du måste vara bra på att läsa och skriva, ha ett intresse för politik, men helst hålla dina åsikter för dig själv, om de inte råkar sammanstämma med mina. I sociala sammanhang tar du gärna plats, men våga bara ta min plats – den är permanent reserverad. Du är rolig (gärna lite smygrolig!), men absolut inte sådär du-driver-mig-till-vansinne-med-dina-dåliga skämt-rolig. Jag bryr mig inte speciellt mycket om hur du ser ut, det viktiga är att du är snygg. Du får gärna vara aktiv, men det vore önskvärt att du föredrog hissen framför trapporna. För stora muskler kan vara läskigt – tänk om du somnar på mig.

 

Om det är någon som känner någon som känner någon, hör gärna av dig! Det finns inget bästföredatum på den här annonsen.

 

Puss.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.