madeleine – En till LOPPI.se webbplats
madeleine

madeleine

Annons

godmorgon

Det är en tidig morgon, varit uppe sen lite innan klockan 06.00. Jag sitter och dricker mitt kaffe och Molly leker i sin gåstol. Hon skjuter sig bakåt men börjar sakta ta sig fram, hon kämpar. Det värsta är att hon har ju hittat alla ens saker, så tavlan som står i hyllan med kusinerna på är ju JÄTTE rolig, eller att dra i gardinerna är inte så tråkigt det iheller verkar det som.

Igår var det ju fredag, vi var uppe innan tuppen, i vanlig ordning om man säger så. Hade en mysig morgon med frukost och soffmys. Sedan på förmiddagen kom Johanna på besök, vi tog en kaffe och åt kladdkaka som jag bakat. Därefter fick jag ett litet snabbt städryck, och medan jag städa så sov Molly. Hur kan man ens ha sådan tur? Haha trodde knappt mina ögon när jag kastade ett öga mot vagnen och såg att hon sov. Dessutom körde jag både hög musik och dammsugaren i full fart. Kanske ljudet som är mysigt att somna till haha,

När hon vaknade så tog jag och Molly en sväng till Netto för att handla lite dricka och kaffe. Min syster och hennes dotter kom till oss och käkade middag och hängde här en stund. Efter det så gick jag bara och la mig direkt typ, var så trött.

 

Bilder ifrån gårdagen:

Haha älskar hur koncentrerad hon är på sista bilden!

 

Idag har jag som sagt ingen aning om vad som händer, det regnar ute så vi får se vad vi gör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons