Lyckliga Små

1kg lättar…

image

…av att bara tänka salladsbladdiet.

För det är just vad som har hänt. Att jag har blivit 1 kg lättare. Dock tror jag inte det har med att jag går runt och tänker salladsblad hela dagarna, för det gör jag inte kan jag säga och aldrig någonsin har jag tänkt så mycket på knäck som jag gör just nu.

Varför jag har gått ner 1 kg är nog för att jag har vägt mig på två helt olika vågar. En som man kan dra fram eller dra bak pilen till önskad siffra och en som var så avancerad att den till och med räknade ut fettnivån m.m. Så jag föredrar faktiskt mer den vågen som man kan dra bak ett kilo eller två på.

Nu blir det Step!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.