Lyckliga Små

Igår och idag

 

 

Igår och idag.

Igår var jag taxichafför. En skulle till skolan, en till dagmamman, en skulle till jobbet, en skulle hämtas där och den andra på ett annat ställe. Jag hade otvättat hår, myskläder och gårdagens ( alltså tisdagens ) smink. Sprang runt svettig i alla sportbutiker och letade efter löparkläder till helgens Lidingölopp och åt en lunch ( yoghurt ) i farten.

På kvällen stod jag vid spisen 2 timmar och lagade mat för ett helt kompani av barn och vuxna. Det var inte tyst en sekund och ingen satt still i en sekund. Jag var så slut när den sista gästen hade gått hem så jag hoppade i säng och somnade.

Eller nej det gjorde jag inte alls. För jag fick ett ryck och städade upp i källaren, planerade om hela elsystemet här hemma, hängde upp alla kläder och hämtade ett köksbord 6 hus bort. Men sen kröp jag till sängen och somnade.

Idag tog grannkillen Flisan till skolan, min man tog Skruttan till dagmamman och min man behövde  ingen chafför. Så jag tog det lugnt, gjorde  mig färdig och åkte in till stan och träffade några kompisar.

Åt skitdyr lunch och drack vin på Riche med en kompis, tog en fika med en annan kompis, kollat på Marc Jacobs väskor och bara snackat en massa skit.

Och nu i kväll ska min fina granne C ta barnen för jag ska på ett föräldramöte och J är borta. Och på föräldrarmötet kommer det garanterat   finnas en massa hembakat fikabröd och trevliga föräldrar. Och när jag kommer hem hoppas jag att barnen sover sött för min fina granne C har lekt slut på dem. Och jag kan krypa ner i sängen med ett glas vin och läsa min otroligt intressanta bok.

Det här blir en bra dag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.