Lyckliga Små

Söndag i panik

 

Om en vecka så är det över.

Jag menar  Lidingöloppet. Och vet ni vad? Jag är förmodligen redan anmäld till Tjejmilen nästa år. För vem kan tack nej när ett företag bjuder med en och erbjuder egen toalett, tält och gratis fika?

Idag har jag inte heller tränat. Mer än att jag har jagat galna ungar ( alltså mina ), lyft påse efter påse med barnkläder upp i en container, burit skräpkartonger in och ut ur bilen och sprungit upp och ner för trappan säkert 1000 gånger. Hade jag haft stegräknaren på mig så lovar jag att jag har gått flera steg under hela den här dagen än vad jag har gjort under hela veckan.

Och imorgon är det ju måndag då blir det nya tag med träningen. Sista minuten träning helt enkelt, låter dock inte lika härligt som att åka på en sista minuten resa.

Kanske om en vecka vid den här tidpunkten kommer jag att njuta lika mycket som om  jag skulle ligga på en sandstrand vid havet………kanske. Eller inte alls för om en vecka vid den här tidpunkten kommer jag förmodligen ha kramp i hela kroppen och skaka av utmattning.

Jaja…jag får helt enkelt satsa på tjejmilen nästa år, då ska jag vara i bättre form och springa under timmen.

 

Nu kommer en  ledsen Skruttan…..nattskräck omgång 2.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.