Lyckliga Små

Barndrink

image

Börjar dagen med att ge ett tips på en god drink.

Jag lovar att jag inte har startat denna dag med en paraplydrink även om jag skulle vilja efter denna natt! Och skulle jag ha gjort det så gör det faktiskt inte så mycket för den här drinken är alkofri.

Ananasjucie+ Schweppes cocos + krossad is + en limeskiva = god barndrink.  

Idag ska jag i alla fall ut och springa, löpa, hasa, luffsa, gå, krypa, kräla ja, jag får se hur det går. Men ut måste jag.

Men först tänkte jag slipa om matbordet, tvätta lite och städa lite för efter gårdagens röj med elektrikerna ( barnen som lekte monsterlek med elektrikerna, inte jag ) så behövs det städas. Om jag inte ska ta in en städerska som kan städa och massera min trötta kropp samtidigt?!

För det är just vad jag skulle behöva just nu!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.