Lyckliga Små

Lördagens sysslor

image

Är att tvätta om 5 maskiner tvätt, tvätta 6 nya maskiner och vika tvätt.

Tvättmaskinen pajade för x antal dagar sen, jag upptäckte det i förrgår och min man köpte en ny igår.

Sammarbete så det stänker om det.

Så om barnen tur så slipper de strutsa runt i regnkappa och sydväst idag. Och har jag tur så slipper jag åka till jobbet med chokladfläckar som ser ut som bajsfläcka på rumpan på mina jobbyxor och utsmetade pastafläckar på låren.

Dessutom kanske jag slipper lukta som jag precis har kommit från ett härbärge.

Nu ska jag bara försöka hålla mina rensarnerver i styr. För nästan jämnt när jag ska plocka in kläder i min pyttelilla garderob börjar jag att rensa. Kläderna som jag inte vill ha läggs i prydliga små högar utanför garderoben där det sen blir liggandes ett par veckor tills min man tror att det är smutstvätt och krafsar ihop mina fina små prydliga Tradera, Blocket, Polen, Erikshjälpen högarna och slänger in dem i tvättmaskinen.

Där har vi en orsak varför vi har så mycket tvätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.