Lyckliga Små

Swingersbad?

Spratteldricka och sprattelbarn.

Hemma igen efter helgens utflykter. Igår var vi i Örebro och badade i deras upplevelsebad. Roligt och massor att göra för både små, mellan och stora.

Har aldrig varit med om så många hånglande vuxna och ensambadande barn som där.

Själv hade jag hökögon på bägge barnen och på min man, inte för att han skulle börja hångla med någon annan eller att han inte kan simma utan mer med kontrollögon. Ser han att Flisan går ut på det djupa, att hon hoppar från trampolinen eller att Skruttan halkade?

Arbetsskadad eller bara överbeskyddande när det gäller vatten och barn. Förstår inte mina föräldrar som lät mig tävlingssimma i flera år. Själv skulle jag vara orolig för att de ska slå i huvudet i botten av bassängen när de dök eller simmar in i bassängkanten när de simmar ryggsim och spräcker huvudet och drunknar.

Flisan får nog inte fortsätta simningen till hösten.

Hotell, schlager och födelsedagsfirande på kvällen. Märkte tydligt att jag har blivit ett år äldre då jag inte vågade åka Thunder storm ( vattenrutschkana ). Flisan som inte är rädd för något åkte den flera gånger och tyckte att den var superkul.

Jag ville inte få vatten i näsan eller bli yr.  Man åker runt runt och sen ut genom ett hål, som i en förlossning.

Fast Thunder Storms beskrivningen är att hela kroppen åker runt i tre varv innan man ploppar ut,  inte som i en förlossningsbeskrivning där det står att huvudet roteras i flera varv innan barnet kommer ut.  Vad händer där nere egentligen när barnet kommer ut? Vrider barnmorska huvudet till rätta eller kan det vara så att hela kroppen vrids  med huvudet?

Nu ska jag plocka undan helgens packning.

Grattis alla mammor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 40plus

    Låter som en mycket händelserik helg. Kräks på säten och kläder är inte någon höjdare. Vår N kräktes på transferbussen till flygplatsen i Portugal för 1 1/2 år sedan. Tur att resväskan fortfarande fanns nära till hands.

  2. Fia Fit

    Vilken härlig helg! Men hånglande par och ensambadande barn låter som en dålig kombo. Jag har lika mycket respekt för vatten (och i synnerhet m barn i bilden) som du. Mini försvann på ett bad för två år sedan då jag råkat titta bort i typ 30 SEK. Folk letade, jag var hysterisk och grät eftersom jag senast sett honom i vattnet. FEM minuter senare hittades han och då grät jag av lycka. Sedan den dagen tittar jag ALDRIG bort igen!