Lyckliga Små

Upptäcker nya saker

Jogging + promenad+intervall.

 Under passet upptäcker jag att jag inte får ont i armbågen när jag joggar. Det är inte flåset som hindrar mig från att jogga det är mina benmuskler som inte orkar. Jag joggar lika snabbt som jag går. Jag fattar äntligen  finansiering, kalkylering och budget. Jag kommer inte att klara Bellmansstafetten under 25min. Jag kommer överskrida mina tillgångar när jag åker till L.A själv i sommar, för jag behöver sååå mycket nytt och jag blev mer slut i huvudet än i kroppen efter knappt en timme ute.  

8 armhävningar blev avslutningen. 2 st mer än i förrgår.

Och till frukost blev det en hallonsmoothie med lin, solros och pumpafrön. Mätt?

Nej…men snart är det lunch och min pyttelilla broccolisallad väntar i kylskåpet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stadstjejlantlolla

    Hjälp vad du är duktig! Grymt jobbat! Legat lite efter med att läsa bloggar ett tag nu, så jag läste ikapp mig lite och blir ju helt matt bara av att läsa om dina prestationer 🙂 btw linssoppan skall testas (var länge sedan).