Lyckliga Små

Febriga små

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Febriga små frön vid middagsbordet.

När min man kom hem kastade jag mig i bilen och köpte lera. Nu väntar jag bara på boken. Massa idér bubblar i huvudet just nu. Bara för att jag har hittat tillbaka till keramiken har jag också hittat tillbaka till pyssel i allmänhet. Har även hittat en digital bildbehandlingskurs hos 40+ som tar otroligt fina kort. Varför göra en sak när man kan göra massa?

Min man lagade tävlingens sista middag. Renskav med broccolimos. Gott men ingen 5 poängare.  Varken Flisan eller Skruttis åt något, de satt och knaprade på en riskaka och drack lite juice. Men nu har de fått både alvedon och hostmedicin så nu hoppas jag att barnen vaknar friska och pigga imorgon. Amen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.