Lyckliga Små

Helgens barntips

Jag och min man är såna där rastlösa typer som älskar att göra saker. Det kan vara en mix av barnsligt roligt till vuxen teatrar/musikaler eller bara en utflykt med vänner. Men något måste vi göra när vi är lediga.

Jag gillar Barn i stan tidningen. Allt för barn samlat på ett ställe, hur bra är inte det?

Här är några tips på vad man kan göra i helgen om man bor i Stockholm förstås.

1. Utflykt till Lida frilufsområde. Där kan man åka skridskor, åka slalom ( för lite snö idag ), de har stora pulkabackar, på helgerna kan man grilla korv annars har de ett fint värdshus med en massa goda maträtter. Inga problem att vara där en heldag. Våra barn älskar att vara där. Finns stjärtlappar att låna och de har en storparkering nära pulkabacken. Glöm inte hjälm till barnen!

Såg nu att de har barnens vasalopp där idag!  Start 10,00. Är ni snabba av er hinner ni dit 🙂

Själv har vi en tradition att äta våfflor på lördag eller söndagsmorgonen så idag hinner vi inte.

2. Flottsbro har öppnat några backar. Slalom i alla ära. Går även att åka pulka där. Nu kanske man kan sätta Flisan i Slalomskola, nu när det äntligen har fått lite snö 🙂 

3. BarnCirkus på Skansen imorgon. Cirkus av barn för barn i alla åldrar. Mina barn älskar cirkus, skulle inte vi på kalas imorgon hade vi garanterat gått på det här.

22/1 kl. 12-12.30 & 14-14.30.  Läs mer om BarnCirkusen här.

4. Fågelholksafari i Hågelbyparken.

5. Kulturhuset har öppet hus idag mellan 11-16, passar barn från 6år. Där kan barnen få prova, dans, musik, bild och form. Det kommer att vara öppet hus på 14 olika ställen i Stockholm

Nu blir det våfflor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.