Jag har hört många saker i mitt liv men.. – louisab

louisab

Annons

Jag har hört många saker i mitt liv men..

Det är bara för underhållande att lyssna till människor som intalar sig själva och troligen deras omgivning kring det verkliga behovet av att uppgradera till en större bil. Det är inget fel i att göra det, men det låter ofta lite löjligt eftersom att det oftast är att lura sig själv med ett behov som oftast inte finns.

 

De berättelser jag har hört är allt i från sten på gårdsuppfarten som kan försvåra framfarten, till andra liknande löjliga orsaker.

Stenen kan givetvis tas bort från gårdsuppfarten oavsett hur stor den är om man bara hjälps åt, men varför besvära sig med ett sådant arbete, när man kan betala €50 000 extra för en SUV och därmed inte behöva oroa sig för sten på gårdsuppfarte.

Vad som är roligt med dessa historier är att de alltid är välmotiverade och samtidigt kan upplevas ganska vettiga. Alltid när jag hör människor intala sig själv om det verkliga behovet av en större och bättre bil, finner jag mig själv  ofta därefter ute på internet sökandes efter en ny bil. Sedan startar jag samma sorts övertygande intalning med att det finns ett legitimt behov för en ny bil. Vidare förklarar jag också för mig själv hur häftigt det är med just en stor bil. Sedan bestämmer jag mig för att säga det igen fast högt. Då låter det ofta lite tillgjort och löjligt, då går jag vidare med att justera det korrekt.

Med det menar jag att jag tar till motiveringen om stenarna på gårdsuppfarten.

 

När jag är klar med all den här övertygelsen, då går jag oftast och sover. .Om jag inte har lyckats överkomma begäret medan jag sovit, då tittar jag ut på morgonen genom fönstret, mot min fina lilla bil på garangeuppfarten och påminner mig själv; jag handlade nyligen fyra nya fälgar och däck, så varför byta bil?

Faktum är att det här med nya fälgar är ganska roligt; jag ser värdet i min bil i mina nya aluminiumfälgar. Den här månaden handlade jag fyra nya fälgar och sommardäck, och jag upplever min bil som helt ny fast den är drygt 10 år gammal.

Jag vet inte om det bara jag, eller om andra människor också kan se det?

Dags at köpa nya aluminiumfälgar?. Hos Wheelsshop hitter du et stort utbud av fälgar och däck till låga priser.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons