En blogg om min vardag – En till LOPPI.se webbplats

En blogg om min vardag

Annons

Och det fortsätter

Och detta fortsätter. Mannen sa igår när jag kom hem att de sex månaderna som en skilsmässa tar ska vi försöka göra varandra glada och fungerar det inte så kommer han att släppa mig inte innan.
Jag fattar inte vad människan har för problem överhuvudtaget. Att han inte förstår att jag inte  ens vill vara i samma lägenhet som honom.
Om man ska skilja sig så tycker jag att man ska bo isär för att bo tillsammans med någon som inte lyssnar på en är ganska jobbigt.
Idag var jag utanför socialkontoret runt halv nio tiden och då hade de stängt då det var en ung kille som blev ihjälskjuten utanför igår. Förståerligt men hela stan ska väl inte stänga bara för att det var skottlossning så vi ska väl tillbaka imorgon förmiddag när jag lämnat Xander på centralen då han ska till Humlebäck med sin klass.
Och inte nog med att det var en ung kille som blev ihjälskjuten var det en man som hotade spränga centralstationen i luften här i Malmö och nu patrullerar polis på centralen och insatsstyrkan på stan med dragna vapen. Kul va?

I natt sprängdes två bomber och jag som bor på andra sidan stan hörde dem båda så det måste varit ganska skarpa bomber.
Jag älskar att bo i denna staden. Jag älskar att det händer så mycket(ja jag är ironisk).
Inte nog med att man har problem med sitt förhållande så ska man behöva vara rädd för sitt liv oavsett var man kommer att flytta.
Igår tog min man min dator för att det var han som köpte den. Han gör sådana saker men jag ska ta tillbaka den för den ska följa med mig när jag flyttar och jag ska byta bank imorgon också så att jag slipper vara av med mitt kort. Han är så idiotisk att han snodde mitt bankkort och jag får tillbaka det när jag slutar med det jag gör så det är lika bra att jag skiter i det kontot och flyttar det istället.
Får se vad som händer. Men jag har så jag klarar mig i några dagar så barnen kan få mat.
Men jag blir så ledsen att han kan skjunka så lågt för att få mig att stanna hos honom. Att han inte kan förstå att jag inte lngre vill vara tillsammans med honom. Jag orkar helt enkelt inte.
Skilsmässan kommer gå igenom och som det ser ut nu så kommer jag behöva hjälp med bodelning.
Att jag ens orkar. Är så trött på att vara stark hela tiden men jag måste för barnens skull.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Du gör helt rätt. Och när man skiljer sig har man 6 månaders på sig att försöka få saker att funka för det behöver man inte bo i hop för. Och som han håller på så tycker jag att du ska komma där i från så fort som möjligt. Hejar och håller tummarna för dig så allt löser sig med boende osv.

Se fler...
Annons