Familjenkänslakaosglädje

Frånvarande ickenärvarnade närvaro

Lite så har jag känt mig på sistone. Jag har bara varit, gjort det jag ska. Jag har liksom varit borta ett tag kan man väl säga. Men nu är vi tillbaka på alla plan. Jag har så mycket som jag ska hinna denna månad . Mest roliga och pirriga saker som ska bli kul. Tänk att vår pjäs har premiär om typ 23 dagar iiiii vad det pirrar i magen. Men kul ska det bli & mycket repetioner lär det bli. Sedan börjar jag jobba denna månad. Inte så mycket men ska gå bredvid och lära mig allt. Så mycket nytt men kul denna månad.

Det som är mest kul just nu i dag är nog att båda barnen är friska. Just nu i alla fall. Att våren är här. Att jag är fylld med energi och vill göra massa saker här hemma. Fixa och göra om. Men ska satsa mest på att vara ute för de älskar vi hela familjen och mår så bra av. Även om det är slutet av veckan så känns det som början på något sätt. Se vad som gömde sig under löven i dag när jag var ute i trädgården?

Finfin torsdag på er. Ledsen för långt blogguppehåll men så är livet i bland.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kärmor

    Fin torsdag och helg på er hela familjen. Vi planerar lite besök så vi hörs. Underbart att ni kommit igen!!