Familjenkänslakaosglädje

Livets sköra sidor

Ligger trött och en känsla av lugn  över att få vara tillbaka igen i min sköna säng hemma.  Jag & lillebror har varit på akuten 2 ggr det senaste dygnet. Han kämpade med sin andning och andades så fort som om han sprungit ett lopp. Men det hade han inte. Stackars liten. Efter andra besöket fick han rätt inhalation hoppas vi.När han låg där i min famn helt still då kände jag verkligen hur skört & sårbart livet är. Nu mår han bättre och jag hoppas det nu vänder. Men är beredd att åka in igen. Så tacksam att vi har 5 min till akuten.Jag avskyr verkligen när våra barn är så sjuka. En känsla av vanmakt. Påsken blir som den blir, viktigast är att vi alla mår bra. Och får vara tillsammans.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.