Familjenkänslakaosglädje

När lyckan svämmar över

Vilken dag vi har haft. Jag och mina älskade barn. Blir lite fånigt att återberätta för det låter bara som en ”vanlig” dag med barn. Men jag svämmar över av all kärlek de ger mig. Deras närhet, skratt, pussar, en blick som säger  får jag göra detta mamma? Alla frågor jag får. Kramar som kommer så där spontant. Solen som sken så vackert när vi gick igenom skogen. Jag blir så nostalgisk och lycklig att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Nu sover de gott i sina sängar. Älskade barn jag ska göra allt absolut allt för att ni ska få ett lyckligt liv. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kärmor

    Lyckliga barn= lyckliga föräldrar! Bekymrade barn= olyckliga föräldrar. Detta gäller hela livet kan jag lova!