Familjenkänslakaosglädje

Äntligen i bokform

Ända sedan jag hade Liv i magen har jag följt Olga Rönnberg och hennes resa genom träning och kost. Har tänkt och funderat, varit kritisk och först nu köpt hennes pt-online. Är verkligen så nöjd om inte nöjdare än jag trodde att jag skulle bli. Att få resultat så fort trodde jag nog inte. Ska bli kul att läsa boken och kunna ha den lite som en uppslagsbok. Kanske inspirera andra mammor? Ska nog ge den till en del av mina väninnor som fått barn eller bara vill må bättre och känna sig starkare. Starkare känner jag mig verkligen. Bara att bära barnen, springa till bussen känns lättare. Att kunna förlita sig på att kroppen och knoppen orkar är en härlig känsla. I nästan hela mitt liv har jag haft ett sötsugbehov trots att jag precis ätit. Detta finns inte mer, så oerhört  skönt att slippa den desperata stressen att få tag i något sött

Läs den eller gå med pt-online, det är värt det om du vill och vågar satsa på dig själv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.