Familjenkänslakaosglädje

Helgen som for förbi

Ja så var det måndag i gen. Tyckte nyss det var fredag. Jaja den fylldes iaf med mycket. Lördagen på finfrukost på Le petit i stan med gamla grannar. Sedan hämtade E F & jag och Liv fick några timmar att gå runt på stan,vad vi myste och Liv blev så stor & klok.. Vi lunchade shoppade och åkte spårvagn. Inte så ofta vi får vara helt ensamma på stan. Därefter åkte vi t Livs bästis på 4- årskalas. Väl hemma somnade vi båda kl 1900. Söndag hade vi barngympaimpro som vanligt. Det är inte klokt hur olika energinivån  kan skilja från gång till gång. Denna gången var det verkligen så det spratt i benen på både vuxna och barn.

Därefter var jag och mina kollegor och kollade på en lokal för vår pjäs och vi fick löfte om att få spela där. Så otroligt perfekt lokal och bra människor. Så den 25 april har vi premiär, pirrigt men kul.

träning på kvällen som var en riktig genomkörare, så skönt när man egentligen bara är mentalt trött och. Har massa kraft i kroppen. Det var ännu en helg i vårdat liv. Trevlig måndag alla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.