Familjenkänslakaosglädje

Släkten är bäst

Våra släktingar bor tyvärr alldeles för långt bort. Vi är inte direkt bortskämda att sticka in och bara ta en fika. Eller lämna bort barnen en timme eller två. Menvi försöker ses så ofta vi kan. Barnen tycker det är spännande att resa, prata om att träffa dem. Vi använder skype och Facetime så gott som dagligen. Så det är ett väldigt bra substitut att bara få se och prata med varnadra. Att de får se barnen hur de växer utvecklas pratar…

Men när vi ses är det så klart bäst. KAnske uppskattar man det ännu mer när man inte ses lika ofta? Eller? Men nu ialla fall är mormor och morfar Gert här. Och det är så kul och mysigt. Man tar igen allt man missat intensivt och i en kompakt form. I dag åker mannen i huset till Hemsedal på ”konferens”resa. Hmmm konferens ja. Så nu är det speciellt skönt att få sällskap och lite extra tålamod åt barnen. TAck för att ni finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.