Familjenkänslakaosglädje

Liv en blivande florist?

Det är inte ofta jag åker in till stan ensam med barnen. Men i går slog vi till och tog bussen in. Först en sväng till Stadtsmuseet för att spana in det nyrenoverade barnlekrummet. Både Liv och Fred älskade det. Fred var totalt orädd och stack i väg så fort han kunde. Vi avslutade med en tur på stan medan Fred sov i vagnen. Liv tyckte det var mycket spännande. Hon tyckte dock att det var lite konstigt att det låg bröd utanför ett cafe och kuddar på ett bord utanför en inredningsbutik. Många frågor hade hon om precis allt. Helt plötsligt sa hon bestämt ”Mamma jag vill köpa vita rosor”. Ok tänkte jag vi går väl in på min favoritblomsterbutik Blomrum i Torgpassagen. Bestämt gick hon in valde tre vita rosa med pärlhyacint och hyacint. Tycker buketten blev helt ljuvlig.

Sedan gick  Liv stolt med blommorna i handen till Saluhallen där vi bla köpte och provsmakade ost. Livs favorit var en Baskisk fårost. En riktigt mysig dag som vi avlutade på Eriks jobb och tog bussen hem. En väldigt lyckad dag på stan. Det gör vi gärna om igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.