Familjenkänslakaosglädje

Livstecken från sjukstugan

Ja inte är vi något fräscht gäng här hemma. Som grädde på moset så smällde jag på något vis mig över näsroten på fönsterbrädan(heter det så)?. Så nu går jag omkring med bultande ont och ett fint sår.  Jag tycker alltid jag slår mig mer när jag är sjuk. Blir flummig och tappar saker dessutom. Erik är i alla fall mycket bättre. Han fick stanna hemma i dag och ta hand om oss sjuklingar,

I morse var jag och Fred på vårdcentralen. Hans lungor lät rena och fina så det var ett skönt besked. Inga mediciner behövdes så jag tror hans lilla kropp klarar ut den här virusinfektionen han snart haft i 4 veckor.

Liv är tillbaka i sitt gamla jag, kanske lite tröttare och kraftigt förkyld men orkar leka och hålla i gång.  Hon längtar att få träffa kompisar men är i ”karantän” tills i morgon för att vara på den säkra sidan.

Jag hade ju tänkt att börja läsa Anna Karenina, men det har jag inte orkat. Somnar så fort jag får en chans. Den visade ju sig vara på inte mindre än 900 sidor, så jag har lite sysselsättning nu framåt. När jag är sjuk brukar jag alltid drömma mig bort få massa ideer som jag oftast glömmer bort. Nu är det mycket resor, jobba utomlands….som snurrar runt. Kanske är det just att få drömma om det som är det roliga. Sedan måste ju inte allt infrias. Hoppas i alla fall att vi kan åka 1 vecka till Spanien och hänga med farmor och farfar i mars. Nej nu kallar sängen…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.