Familjenkänslakaosglädje

20121229-Fred 1 år kl 0856 den 29 dec 2011 föddes du.

Så har ett år redan gått. Det har gått med samma intensitet och fart som just du är Fred. Du är så full av energi, glädje & humor. Du väntade länge innan du ville komma till oss. Den 17 december var du beräknad men tom timmen innan ville dig inte lägga dig i startposition utan 15 minuter innan. Men sedan när du kom var du så full av energi. Jag tog emot dig dig själv & tog upp dig och du tittade rakt in i mina ögon med ett pillimariskt smajl. Åh vilken lycka det var. Under min barnmorskeutbildning hade jag läst att nyfödda mest sover första dygnet men icke du. Nej du skulle ha mat prata och upptäcka.  Till slut tog barnmorskorna dig till deras expedition så att jag skulle få sova. Jag somnade eller snarare svimmade av och vaknade förskräckt på morgonen och undrade var mitt barn var. Vi återförenades och du var lika glad och pigg som när du föddes. Älskade Fred du var så självklar när du kom. Något som vi saknat fast vi inte visste om det. Du är verkligen den som gjort vår familj komplett. Jag älskar dig av hela mitt hjärta & jag lovar att göra mitt bästa för att du ska få den bästa uppväxt som jag kan ge dig. Tack för att du kom till oss. Mamma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.