Familjenkänslakaosglädje

Vi var lite crazy och drog till Borås

Ja crazy och crazy men lite så känns det när vi bestämde oss på 1 dag. Anledningen att vi åkte i väg var badrummet. Kan vi komma in och fixa golvet i helgen så vi blir klara innan jul frågade våra hantverkare… Klart vi vill.

Borås överraskade oss alla. Liten mysig stadskärna, vi kunde gå överallt. Till Stadsparksbadet, till affären, till torget…Allt kändes så förbaskat lätt och enkelt för oss som småbarnsfamilj. Att bo på hotell var ju inget nytt för oss som nyss kom hem från Lanzarote. Vi bodde på  Scandic Plaza Borås. De profilerar sig som barnvänligt och har lekrum och tom en maskot som heter Sigge. Sigge har satt upp en del regler för barn bla att de får skratta högt i restuarangen, springa i korridorerna och lägga sig ner på golvet och skrika.  Det var faktiskt skönt att läsa som stressad förälder. Sedan att det nästan bara var  barnfamiljer där denna helgen gjorde att allt blev så mycket lättare.  Lördagen spenderade vi på stan jag och Liv. Ja Fred ville inte vara på stan visade han tydligt när vi skulle äta lunch. Maten for genom restaurangen och han gallskrek. Så han och Erik gick till hotellrummet och tog det lugnt och sov. Jag och Liv fikade och köpte lite kläder. Vi avslutade eftermiddagen på badhuset. Väldigt mysigt och lugnt. Sedan slöt vi upp med killarna på Scandics egna restaurang för att äta middag. Väldigt bekvämt att dessutom bli placerade precis vid lekrummet så vi föräldrar kunde äta i lugn och ro medan barnen lekte… Scandic är ett väldigt mysigt och skönt inrett hotell.  Maten var helt ok men ingen jätteupplevelse.

Efter middagen tänkte vi lägga barnen. liv somnade fort men Fred tvärvägrade så han och jag hängde i receptionen till 2330. Han skrattade lekte och flörtade med tjejerna som jobbade där. Efter en avslutande promenad på stan somnade han äntligen.

I dag åkte vi hela familjen till badhuset. Mycket lyckat besök och efter somnade både Liv och Fred ( & jag lite) som stockar i bilen. En skön och härlig helg. Men så mycket sömn fick vi inte men det är väl ingen nyhet för småbarnsföräldrar. Nu ska jag försöka lägga mig. I veckan blir ju badrummet färdigt. Ser så fram emot det. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tänk om 1 dryg vecka är det julafton. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.