Familjenkänslakaosglädje

Stunder att minnas, stunder att njuta

VIlka underbara dagar vi har hät hela familjen. Bara att kunna gå till dukat bord. Välja vad man vill att äta och dricka, lapa sol, bada. Se sina ungar lyckliga och glada det är livskvalité. Jag unnade mig en fantastisk massage på hotellets Spa. Oj vilken massage. Ont gjorde det med alla spänningar jag samlat på mig det senaste året. Nu mår jag som en drottning. Totalt avslappnad och så där skönt trött. Fred är fortfarande vaken men resten av familjen sover. Det ska vi också göra alldeles snart. Go natt.

Spa
Spa
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kärmor

    Vi njuter med er och hoppas ni kan ta med er känslan hem och återuppliva den när den behövs!! Varma kramar från kalla Falun.