Familjenkänslakaosglädje

Lördag….

 

Känner att jag bara kastar mig ut och börjar skriva från här och nu. Visst kommer det bli tillbakablickar men nuet kommer jag fokusera mest på. Det händer så väldans mycket just nu. Jag och barnen var hos en ny kompis med barn i samma ålder och sov över spontant då Pappa Erik var på galej. Väldigt mysigt och spontant! Liv älskar sin kompis Carmen och Fred vill gärna vara med. Han går nu 6 steg i taget. Så häftigt.

Jag och Karin satt och babblade alltför länge. Vissa människor känns det som man känt helt liv, så skön och trygg känsla. Vi är väldigt lika hon och jag. Lika slarviga, spontana och sociala.  Tankar i dag så otroligt tacksam för min familj och att vi fått 2 friska barn. Nu kaffe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.