Kians Ögon.. – Liv Grenell

Liv Grenell

Kians Ögon..

Hej och godmorgon! Gud, jaja, nu är jag igång igen! Bloggen ska upp på topplistorna igen, och jag ska uppdatera om livet! Saknar er när jag inte bloggar, får så mycket kommentarer och kärlek dagligen när jag är aktiv här, och de behöver jag!

Men iallafall. Kian ska till doktorn idag? Varför Jo, vi ska nämligen kolla hans syn. Ellen har ju glasögon, vilket självklart inte behöver betyda att Kian behöver. Men de vi tänker på är att ALLA i hans familj har glasögon, förutom jag. Sen tycker vi han har svårt att hitta våra ögon. De va inte alls så när han va yngre, han kunde glo djupt in i folks ögon hur länge som helst. Men senaste månaden så är han liksom inte alls intresserad av folk, utan de är bara mammamamamamamammamamamamam. Haha, så planen är att kolla ifall ha kan behöva glasögon. Ellen utvecklades otroligt mycket efter hon fick glasögon, så vi vill ge Kian samma möjlighet om de är så att han ser dåligt. Kian lärde sig att gå när han va 9 mån(korr ålder) och klättra som en galning. Men vi tänker att både prat och allt annat som ska komma senare kan bli lättare att lära sig med korrekt syn!

Vi hoppas självklart Kian ser som han ska! Och vi Hr ingen aning, så de blir lite spännande faktiskt!

Uppdaterar er efter besöket såklart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.