Jobba som influencer. Semester? Lön? Samarbeten? Vab? – Liv Grenell

Liv Grenell

Jobba som influencer. Semester? Lön? Samarbeten? Vab?

Men Hejsan.

Nu var de några dagar sen jag gjorde ett inlägg. Såhär mitt i sommaren så bestämde jag mig för att ta lite semester. Och på tal om de så ska jag återgå till vad detta inlägg har för rubrik. När man jobbar som influencer. Hur ser de ut? Har man fast lön? Kan man ta semester? Ja hur funkar de egentligen?

Jag som inte jobbar som influencer på heltid har inte alla svar. Men att vara influencer innebär att man styr själv. Man väljer antalet samarbetspartners, när man tänker att man tar ledigt osv. Men man måste fortfarande hålla de intressant osv. Så skulle jag jobba som influencer på heltid så skulle jag se till att göra färdiga inlägg/ posts att posta under de dagar/veckor jag tänker vara ledig. De är lite knepigt dehär med att va influencer faktiskt. För man måste ständigt vara intressant och ständigt göra sig intressant. Och vill man verkligen lyckas så måste man alltid vara tillgänglig så att säga. Ingen semester, och man ska helst uppdatera hela tiden, både i bra och dåliga tider.

Min dröm är självklart att jobba som influencer på heltid. De skulle ge utrymme för en massa saker, även om de skulle vara påfrestande också såklart. Som ni märkt nu så tig jag lite semester från bloggen. Vilket var skönt, att inte ha en till sak att tänka på så att säga. Men nu är jag tillbaka!

Och jo förresten! Jag har blivit en av finalisterna för VMB Influencer Awards i kategorin “uppstickare”! Hur coolt! Ni kan gå in och rösta på mig genom att trycka Här de skulle göra mig till världens lyckligaste! Skriv gärna till mig när du röstat så jag kan tacka dig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.