Liv Grenell – En till LOPPI.se webbplats

Liv Grenell

Annons

Alla blir så upprörda på mig.

Hej på er. Var ett tag sen. Sanningen är tyvärr att med allt mörkt och grått som den här årstiden bjuder på så blir jag också ganska mörk och grå. Orkar liksom inte med någonting och tappar energin och typ ”livsglöden” helt.

därav valde jag att faktiskt backa lite på alla sociala kanaler. Men någon gång måste man ta tag i livet igen, så nu är de bara att köra på!

Nej men rubriken då… många av er kanske förstår vad jag pratar om. Jag gjorde ett inlägg på Instagram igår ang barn och kläder(mer eller mindre). Jag vill påpeka att de är så viktigt att ge ett barn alla kläder och färger oavsett vad barnet har för kön. Blått/rosa/grönt/lila/gul/röd, tröjor, jeans, tights, klänning skjorta osv.

problemet verkade komma till när en pojke ska ha klänning för då ”tvingar” man tydligen på pojken de för att själv få följare eller verka tuff. Men då är ju frågan, tvingar man inte flickor att ha klänning då också? Känner bara, PLEASE de är ett klädesplagg! Ska inte barnen få ha vad de vill? Och innan de kan berätta vad de vill så är de väl vår uppgift som föräldrar att erbjuda ALLT, så barnen sen vågar/är medvetna om att oavsett vad de gillar så är de helt okej!!

Folk var väldigt stöttande och helt underbara med också väldigt upprörda och arga över detta inlägg. Men de är ju de här som är så viktigt! Man måste skapa en reaktion för att göra förändring!!

 

vad tycker ni? Hur ser ni på detta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Alltid lika kul med kommentarer som ”då tvingar du din sån ha klänning” ”ska du tvinga ditt barn att vara vegan??” Osv. Ja fast då tvingar ju ni andra era söner att ha pojkkläder och ni tvingar era barn att vara köttätare.
    Ja barnen är ju inte gamla nog att förstå så egentligeeeen tvingar vi dom ju till allt 😂

    Klä du dina barn i vad du vill, och i framtiden vad dom vill, så ska du se att dom blir superfina och bra människor trots att du tvingar på dom kläder 😉 ❤️

Se fler...
Annons