Livet runt 40

Magsmärtor

Sedan en vecka tillbaka har jag börjat få ont i magen. Mestadels runt mellangärdet, men även runt naveln och däremellan.
Igår kväll kom kulmen. Rejäl smärta. Jag trodde först jag höll på att få magsjukan för precis sånt tryck var det i buken och illamående. Jag kunde inte äta något till middagen och resten av kvällen var illamående och funderande på om jag höll på att bli sjuk.
Natten var inge rolig alls. Magsmärtor som kom i omgångar i olika styrka. Det värsta var vid ett-tiden, de smärtor som kom då var inge roliga. Gick över efter 30 minuter, men magen är öm.
Idag är det lite bättre men jag får fortfarande hugg i magen och smärtor, men illamåendet är i stort sett borta. Däremot måste jag väl ta och ringa läkaren om smärtan inte försvinner.
Ska iallafall börja ta omeprazol igen IFALL det är magkatarr som blivit värre. Men det känns inte som det är det, för det inte sitter direkt i mellangärdet.
Mest beläget runt naveln.
Någon som känner igen sig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jag hade så för några veckor sedan, fruktansvärt ont i magen runt naveln typ. Avvaktade i tre dagar innan jag gick till läkaren och då hade det börjat bli bättre.
    Min läkare blev jätteallvarlig och sa att det har varit en inflammation i magen som var påväg bort men får jag så igen måste jag åka in och är det kväll elöer helg skulle jag åka till akuten. Så vänta inte utan åk in om det är samma som jag haft