Livet runt 40

Volangkampen

Nu drar jag igång vårens roligaste kamp – volangkampen.

Volangkampen bygger på den enkla principen på att man ska komma igång med vardagsmotionen och /eller tänka nyttigare vad man äter.
Det kan t.ex. vara att man byter ut lördagsgodiset mot grönsaksdipp, att man tar en kvarts friskvårdspromenad på lunchen, att man dansar med ungarna i vardagsrummet i 10 minuter, gör bomben i badhuset, hoppar på ett zumbapass, väljer att själv ta ut soporna bara för att röra på sig, att man står upp när man jobbar istället för att sitta. Ja ni förstår principen.
Det bygger alltså på att man ska upp och röra sig, göra roliga moment, släppa datorn och mobilen för en stund, fjanta till vardagen, showa lite. Allt för att man ska må bättre och känna sig fräschare. För sin egen skull!
Volangkampen föddes för några dagar sedan när jag tog på mig ett par byxor jag alltid kunnat ha tidigare, men som nu helt plötsligt satt väldigt tajt i midjan och midjan fick helt plötsligt en volang över byxlinningen.
Det är tänkt att man ska först och främst tävla för sin egen skull, för sitt eget välmåendes skull och kanske på köpet få en lite mindre volang :).
Att delta är enkelt.

Ni deltar enklast via instagram med hashtaggen volangkampen. Lägg upp bilder där ni är ute och rör er, där ni dansar med ungarna, hugger ved istället för gubben osv. Detta kan ni även lägga upp på er blogg om ni har en där. Bara ni mailar mig inläggen!
Till midsommar kommer en vinnare att koras. Kanske inte den som gått ned mest i vikt utan som gjort många roliga vardagsutmaningar för sig själv (kanske tog ni en den långa vägen varje gång ni var på IKEA 2 km ). Vinnaren kommer få en goodiebag fylld med olika produkter från olika samarbetspartners/sponsorer.
Hittills har älskade Memelie hoppat på Volangkampen och sponsrar med :

    Underbara örhängen och matchande scarf.

Häng på ni med! Dela gärna volangkampen vidare på blogg, instagram eller facebook, så kampen sprids och fler är med!
Lägg även till min blogg på bloglovin så ni inte missar några av de härliga sponsorerna som kommer att vara med. På Instagram finner ni mig under Joi1977.
Imorgon släpps en ny sponsor!
Så vad säger ni ska vi snurra upp vardagen med våra volanger?

Hänger ni på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Kul! Hittade #volangkampen på instagram! och blev nyfiken. Är på! Klämmer nog in något i bloggen också, annars blir det mest instagram (@jessapessa)

  2. systerjolie

    Ok. Klart jag är på, behöver ju mer motion och vill vinna goodiebagen också (vem vill inte det?!)

  3. Åsa L

    Jag e på! Bara att damma av stegräknare, gåstavar och handledsvikter!
    …Note to self: skaffa coolare träningsgrejer…